Unga Vuxna satsningen

Datum: 22 maj 2019

Unga vuxna cafe har sommaruppehåll från midsommar till augusti. Vi fortsätter däremot planeringsmötena och ska ha en beachparty-utflykt, samt flera andra, kom gärna med idéer – vi har tänkt på till exempel sommarbio, picknick, poesiafton. Det är en del semestrar för våra tre unga vuxna handledare, men det kommer alltid att vara någon här, så arbetet fortgår som vanligt på tisdagar och torsdagar. Pride blir det mycket arbete kring som vanligt. Vi ska också, för att toppa GBG, ha en minimässa – med föreläsare, organisationer, verksamheter, musiker, standup (kanske). Vi planerar också för ett målarplank ute på rökrutan, för att lysa upp vår uteplats.

Du är som vanligt välkomen att boka in ett nybesök hos oss om du är intresserad av att börja hos oss! Tfn: 072-33 002 44 eller ny@fountainhouse.se.

TIDER:

Tisdagar (eftermiddagar, 13:15) planering på vån 3, stora info/konferens-rummet, med en del arbete tills huset stänger (16:00) för dom som orkar.

Onsdag (fr.o.m augusti) en gång i månaden: Unga Vuxna Café – vi gör mat, musik, etc utifrån ett tema.

Torsdagar: Unga Vuxna arbete hela dagen, kom in och jobba som du vill, eller med eget arbete för att hitta en väg ut. Bättre än att bara vara hemma hela tiden. Vi har senaste Photoshop med några licenser och andra adobe / microsoft program, Animotica Pro också. Full-HD skärmar, på 30 datorer.

Taggar: