Unga vuxna-mässan: en succé

Datum: 19 juni 2024

Den 4 juni anordnade vi på Fountain House en mässa på temat psykisk hälsa för unga vuxna. Under våren har det funnits ett stort engagemang från vår unga vuxna-grupp i alla olika typer av förberedelser. Under flera tillfällen har vi förberett allt från vilken mat som ska bjudas på till vilka verksamheter skulle ställa ut på mässan.


Mycket gott dignade borden

Vi har även planerat kring hur vi skulle omvandla vår matsal till en mässlokal, och vi har arbetat med marknadsföring för att nå ut till så många unga som möjligt som är i behov av olika former av stöd.


Olika aktörer berättar om sina verksamheter

Förberedelserna gav resultat! Totalt hade vi 15 olika aktörer som ställde ut på mässan och på mässdagen hade vi väldigt många besökare. Vi bjöd på pizza och fika som vi gjort själva från grunden. Aktörerna hade olika fokusområden för att möta olika behov, exempelvis gällande arbete, studier, sysselsättning, mötesplatser och stöd i olika frågor.


Jannica från organisationen Tilia

Organisationen Tilia höll även en inspirerande och viktig föreläsning. Vi på Fountain House fick även kontakt med många nya potentiella medlemmar, vi fick många unga vuxna som ville boka in nybesök! Vi är så glada att så många kom. Vi tror och hoppas att många unga vuxna fick med sig mycket från mässan.


Tack till alla som kom och aktörer som ställde ut

Vi vill tacka alla verksamheter som kom och ställde ut, föreläsaren Jannica från Tilia, alla från vår unga vuxna-grupp och alla medlemmar som hjälpte till innan och under mässan och inte minst, tack till alla besökare. Vi tycker det är så roligt och framför allt viktigt att vi tillsammans jobbar för unga vuxna psykiska hälsa.

Taggar: