Unga Vuxna Café goes Halloween

Datum: 16 oktober 2018

Onsdag 24 oktober 16:30-19:00 är det dags för ett nytt Unga Vuxna Café på Fountain House Stockholm. Det är ett tillfälle för unga som är aktiva i vårt hus att arrangera en social kväll tillsammans. Samtidigt riktar vi oss utåt och bjuder in dig som är ung vuxen med egen erfarenhet av psykisk ohälsa som är nyfiken på oss. Kvällen är en möjlighet att lära känna oss lite mer under avslappnande och kul former. Vi har en bred definition på ung så alla som är mellan 18 och ca 35 år är välkomna!

Denna gång har vi tema Halloween! Det kommer att serveras en pumpasoppa samt varma mackor för 20 kr. Du kommer klädd i vanliga kläder och under kvällen finns möjlighet för den som vill att spöka ut sig lite. Det kommer finnas kläder och attiraljer och vi arrangerar även en workshop i att sminka sår! För att göra en så bra kväll som möjligt har vi sökt sponsring och vi är jätteglada att vi fått kontakt med företag som vill sponsra oss.

Ett stort tack vill vi rikta till Temashop som sponsrar oss med massor av diverse Halloweenprylar med allt ifrån dekoration till olika masker. De hälsar extra att de tycker det är fint att få sponsra oss, de delar våra värderingar och vill stötta oss i vårt viktiga arbete med att synliggöra psykisk ohälsa och bryta stigmatisering. Tack! Du hittar alla deras fina produkter här: https://www.temashop.se/

Vi vill även passa på att tacka 7-Eleven som sponsrar oss med godis och tack till Ninos och Gabbi i Skogås som sponsrar oss med chips och dryck. Hurra!

Läs mer på vårt Facebook-Event 

Varmt välkomna!

 

Taggar: