Covid-19 Restriktioner på Fountain House Stockholm

Datum: 2 november 2020

På grund av ökad smittspridning i Stockholmsområdet så har rekommendationerna från folkhälsomyndigheten blivit mer restriktiva. Detta påverkar i viss mån Fountain House Stockholm.

Vi måste tyvärr meddela att det ej går att boka nybesök tillsvidare. Vi kommer inte heller hålla öppet för sociala aktiviteter efter arbetstid och söndagsöppet varannan helg ställs in.

Har du frågor eller funderingar kontakta oss på 08-7140160

Följande gäller i det dagliga arbetet.

– Tillhör du en riskgrupp? Rådgör med din läkare om vad som är mest lämpligt för dig under pandemin. Tyvärr kan inte vi göra den bedömningen.

– Undvik rusningstid därav kom senare morgontid och åk härifrån tidigare om du är orolig på pendeltåg/t-bana, kliv ej på färdmedel om det är fullt. Ett tips är att testa vilka tider du
upplever att färre personer sitter på tåget.

– Om du upplever symtom som hosta, snuva, magont, feber stanna hemma för att undvika smittspridning. Om du redan är i huset när detta inträffar då bör du åka hem. Ta ej med vänner och bekanta
till huset.

– Givetvis håller vi kontakt genom att ringa upp dig. Om du dessutom behöver göra coronatest kan du prata med handledare som kan ge dig information via 1177.

– Håll fysisk avstånd och kom ihåg att ta hand om varandra.