Sverigekonferens i Båstad

Datum: 10 april 2017

Den 11 – 13 april kommer vi att delta i Sverigekonferensen som Fontänhuset Båstad står som värd för. Konferensens syfte är att vi ska utvecklas som organisation och påverka samhället att bli en bättre plats för personer med psykisk ohälsa.

Sveriges Fontänhus Riksförbund som arbetar för att öppna nya fontänhus samt skapa en plattform för Sveriges 12 fontänhus kommer även att hålla sitt årsmöte under konferensen. De som åker till Båstad från Fountain House Stockholm är: Bengt Rutgersson, Gunilla Byström, Kattis Bratt, Malin Perez Sköldin, och Thomas Engdahl.

Här är några ord från Thomas inför resan:

Det känns bra och spännande, det blir första gången i Båstad och första resan med Fountain House förutom Almedalen för två år sedan. Det ska bli spännande att träffa alla andra hus. Vi ska åka tåg dit kl. 06.06, så det är lite tidigt. Vi är väl framme mitt till lunchen och konferensen drar igång till eftermiddagen. Det ska vara två föredrag, varav ett med Amanda Ooms, skådespelerska, som har egen erfarenhet av psykisk ohälsa. Den andra är Jenny Hultqvist, som har skrivit en avhandling om ämnet. Olika workshops ska det också bli. Det känns roligt!

Kanske får vi också möta våren där, säger Thomas med ett leende, den har ju kommit lite längre i Båstad. Och tänk att få vandra längs med havet…

 

 

 

 

Taggar: