Sommaren 2020

Sommaröppet på Fountain House

Datum: 28 juni 2022

Vi har öppet hela sommaren! Måndagar till fredagar kl. 8.30-16.00. Vi drar ner lite på verksamheten. Vägar ut möten, hälsoforum, unga vuxna möten uteblir fram till september. Däremot passar vi på att fixa saker som kanske inte blir gjort under övriga året. Som vanligt kommer det finnas massor av varierande arbetsuppgifter att göra för alla medlemmar. Vi ser fram emot en härlig sommar med er alla!

För dig som är medlem kan du följa med på våra torsdagsutflykter. Se veckoschema på hemsidan eller anslag i huset. Men vi håller även öppet på Götgatan 38 dessa torsdagar för dig som föredrar att arbeta på huset.  Två torsdagar 7/7 och 4/8 är det dock endast utflykt och huset är stängt pga att få handledare jobbar den veckan.

För vissa är sommaren en tuff tid av olika anledningar. Många beskriver en press att hitta på mycket, det kan vara jobbigt med värmen eller man saknar ekonomi att åka iväg. Du är inte ensam med dessa känslor och tankar. Kom ihåg att det tuffa går över. Att det är ok att känna det du känner. Hos oss är du alltid välkommen och våra utflykter kostar aldrig mer än 20 kr för medlemmar.

Behöver du akut stöd kan du ringa:

Självmordslinjen Mind ring: 90101

Mind chatt 

Akut psykiatrisk vård