Grattis Micke!

Datum: 9 juni 2017

Micke sökte sig till Fountain House Stockholm för att få rutiner i tillvaron och kände sig hemma och välkommen redan från start. Nu efter sex månader har vi glädjen att gratulera Micke till ett deltidsarbete på My Right! Här följer en kort intervju med Micke.

Hur fick du höra talas om att det fanns ett ledigt jobb på My Right?

En gammal vän, Sofie, från tiden när jag jobbade på Psoriasisförbundet, ringde och tipsade om att det fanns en öppning på My Right där hon arbetar nu. Självklart var jag intresserad!
Jag och min bror bokade tid för ett studiebesök och åkte dit för att kolla läget och träffa de som jobbar där. Efter det har jag provjobbat 2-3 veckor och fick sedan beskedet att jag fått jobbet!

Vad kommer du att arbeta med?

Jag kommer att ansvara för och arbeta med toalettstäd, dammsugning av kontors och köksytor, hämta och lämna post, lämna sopor, förrådsinventering och arkivering.

Vad är det bästa med att ha fått ett nytt jobb?

Det bästa är ju de extrapengar det kommer att ge! Jag kommer att fortsätta besöka Fountain House för att jobba lite på Kontorsenheten, träffa mina vänner och äta lunch! Jag kommer att jobba 11 timmar per vecka på My Right, på eftermiddagar kl. 13-16.

Taggar: