Ångestloppet Digitalt- Livesändning via Facebook 23/3 kl:14:00

Datum: 22 mars 2021

Följ med Fountain House Stockholm när vi sänder live från en specialversion av Ångestloppet – världens kortaste stadslopp.
Det är ett event som vi arrangerar sedan 13 år för att synliggöra psykisk ohälsa och kopplingen mellan fysisk och psykisk hälsa.
Fountain House Stockholm har arbetat för psykisk hälsa i Stockholm sedan 1980. Vi erbjuder arbete och gemenskap som en väg till återhämtning från psykisk ohälsa.

På tisdag 23 mars kl 14:00 kan du följa med oss digitalt på de traditionsenliga 209 meterna från start till mål på Götgatan. Då får du både en upplevelse av hur ångestloppet brukar gå till och så berättar vi om vårt framgångsrika arbete kring fysisk hälsa för att nå bättre psykisk hälsa.
Vi kommer att sända loppet live från vår Facebooksida. https://www.facebook.com/FountainHouseStockholm

Efter vårt digitala lopp på tisdag 23:e mars uppmanar vi dig att ta en promenad eller röra på dig på valfritt sätt. All rörelse räknas. Ta gärna ett foto eller video då och publicera det på sociala medier under #ångestloppet och tagga oss (Instagram: @fountainhousesthlm och Facebook: @fountainhousestockholm). Eller skicka in det till oss på info@fountainhouse.se!