Ett hus av möjligheter – Unga vuxna café

En gång i månaden arrangerar vi unga vuxna café som riktar sig till personer mellan 18 till ca 35 år. Tillsammans tillagar vi mat, gör olika aktiviteter beroende på innehåll och samtidigt finns det möjlighet för dig att boka in dig på ett nybesök. Nybesök syftar till att du får möjlighet att ta del av information kring hur vi arbetar på Fountain House och här får du mer information om våra två enheter, kök och kontor samt vad vardera enhet innebär.
På kontoret kan du uppdatera våra sociala medier (hemsida, facebook och instagram), arbeta med att skapa informationsmaterial vilket innebär alltifrån text, grafik/design till layout. Vidare kan du arbeta med administrativa uppgifter samt bemanna vår reception. I köket kan du tillaga mat, servera, portionera samt delta på matplanering där vi tillsammans planerar inköp och vilken mat som skall tillagas.

Vi har även en egen radiokanal, Radio Total Normal, där du vara med och påverka innehållet i programmet. Du kan läsa upp en egenskriven dikt, spela/sjunga låtar och mera. Med hjälp av radion går det att påverka samhällsbilden av psykisk ohälsa till det bättre.
Hos oss får du också en chans till att utveckla egna intressen genom att ge förslag/tips på vad vi kan hitta på tillsammans.

Hos oss kan du dessutom få stöd när du vill vidare ut i praktik, arbete eller studier samt att vi stöttar dig i din kontakt med myndigheter.

Visste du att

39

av våra medlemmar (som varit aktiva senaste två åren) är just nu i praktik, arbete eller studier utanför verksamheten!

Snabbfakta

  • Ring/sms/maila oss för nybesök!
  • Mobil: 0723300244
  • Mail: ny@fountainhouse.se

Senaste nytt

10 maj 2019

Unga Vuxna Café – Grillfest & Sommarprat

Den 15 maj 16.30-19.00 har vi en trevlig grillkväll på innergården. Vi pratar också om hur sommaren på Fountain House Stockholm ser ut samt tipsar om olika aktiviteter […]

Läs mer

Tomas berättar

Medlemsberättelse

Därför är jag som jag är

Tomas

Mobbing, datorer, kreativitet, psykiatri, vägen tillbaka. Det här är berättelsen om Tomas.

Läs mer

Instagram